A frame with time code could not be found error

10-11  Source: Network gathering  Views:0 

Advertisement
Hey all
So I just started using Speedgrade with my Premiere CS6 timeline exported as EDL, all RED (R3D) footage. When I input the EDL it only loads about 50% of the clips and pops up a red box like this:
So after a bit of Googling, the only solution I found was to ensure the time code base match, which I changed from 24fps to 23.976 which is exactly what is in my Premiere sequence. I then had to find the clips and drag them onto the gray box where it says "Reel not loaded". No big deal, took me all of 5 minutes.
I had also thought the above error was due to me having some high FPS clips in my timeline (120fps to be exact). However, even with no clips in the reels panel showing "Reel not loaded" when I stop at a couple of clips on the timeline I get this:
And as you can see in the reels panel the clip it is referring to has indeed timecode in that range.
Anyone have any ideas what could be causing this? I'm pretty sure it's related to the whole time base thing and it's dropping frames, but can't see how this can be true now that I've changed all instances of 24fps in the settings to 23.976 and that's what the Premiere sequence is showing, and also what is in the RED files.
And here's the metadata for the clip as shown in Red Cine X:
Cheers.
Facing many of the same problems over the last four days. It's been a total nightmare. Working on Speedgrade CC with .R3D files and conformed the timeline to match the 23.976 footage, yet I'm still seeing clips get rejected, along with dropped frames which both carry over to output files and seem to cause the program to crash.
Would love an explanation.
Related articles
  • A frame with time code could not be found error 10-11

    Hey all So I just started using Speedgrade with my Premiere CS6 timeline exported as EDL, all RED (R3D) footage. When I input the EDL it only loads about 50% of the clips and pops up a red box like this: So after a bit of Googling, the only solution

  • WEIRD "Time Machine could not complete Backup" error 11-30

    So this started back in Leopard 10.5. I used Time machine once and didn't like it so I turned it off and unhooked the external drive. Ever since that time, I get a Time Machine could not complete Backup error window that pops up every  2 hours or so

  • "The attempted operation failed. An object could not be found" error when double clicking on an ics file 10-11

    Operation System: Windows 8 Pro System Type: 64-bit Operating System Office: MS Office Professional Plus 2013 I am getting "The attempted operation failed. An object could not be found" error when I double click on an .ics file to an appointment

  • Crystal Report Pick List - "Table ADM1 could not be found" Error 11-30

    Hi, When preview is select in sales order, we select pick list gets error. Crystal Report Window Forms Viewer: "Table ADM1 could not be found" Error in File Temp {   .........} .rpt The table could not be found" If I login remotely , then l

  • After upgrade, iTunes complaints with "original file could not be found" 11-30

    After upgrading to 8.2.0.23, a large number of songs now have a ! in them and if I try to play them, iTunes will say with "The song xxx could not be used because the original file could not be found." This has happened to me before but never to

  • "The service RASReportFactory could not be found" error 11-30

    I receive the error: "The service RASReportFactory could not be found" when I call the following line of code: IReportAppFactory reportAppFactory = (IReportAppFactory) es.getService("RASReportFactory"); I believe this is due to a missi

  • Tecra S11: Toshiba Detection Tool: Your product could not be found error 10-11

    Hi, I use Toshiba Detection Tool to find drivers quickly for my tecra, but for a month now the page gives this error Your product could not be found It is no problem to select my laptop from the drop down list again and again, but it was comfortable,

  • JWS "Product could not be found" error 10-11

    Hello, I have an eclipse OSGi project that works from inside eclipse, but when deployed, generates the following error. Below that I posted my jnlp files. I have been looking at this for over two days, and I can't see anything wrong. I have been thro

  • Add feature - assembly could not be found error 0x80073701 10-11

    I am trying to install the SNMP service on this server - succesfully did this on an identical server. Windows reports back "The request to add or remove features on the specified server failed. The reference assembly could not be found. Error 0x80073

  • Administration header could not be found error in Mobile Apps 11-30

    Hi All, Our company is using Sybase as the mobile application. Now we have a requirement to stop an opportunity from being saved upon certain condition. What I did: ~ I implemented ORDER_SAVE, method CHECK_BEFORE_SAVE ~ Inside the method, for some co

  • Folder Could Not Be Found Error - Please Help, Don't Want To Re-Edit EVERYTHING! 10-11

    So I just edited a huge set of photos.  I put them into a collection, then undid the collection.  But now when I go back to the edited photos in their original location & click develop there is an error saying ""this folder could not be foun

  • Time Machine Could Not Complete Backup (Error -1) 11-30

    I have a Time Capsule that started to report errors and failing to back up. The first error was -109. So I researched it and performed a couple Terminal commands. Back ups still didn't take so I then erased the disk via Airport Utility on the Disk pa

  • "The folder could not be found" error message 10-11

    I recently had Windows XP problems sever enough to cause me to reformat my hard drive and reinstall XP and all my programs. This resulted in drive letter assignments different from what I had before. I saved copies of my LR catalog in multiple locati

  • HP recovery could not restore computer error code 0xe0ef000e 10-11

    I bought a nice Solid State drive.  Unfortunately it is not possible to upgrade my system to new hard drive.  It fails every time with HP recovery could not restore computer error code 0xe0ef000e.  This is after removing everything...  graphics card,

  • Ordinal 55 could not be found in the dynaminc link library iertutil.dll cs5.5 installation problem. 10-11

    Okay, so when i downloaded the trial version of Flash Professional CS5.5, the following popup "popped up". "The dynamic link library iertutil.dll could not be found. Reinstalling the application may solve this problem." So i went to a

  • The installer disc could not be found?  MacBook Pro - BootCamp 11-30

    I have a late 2011 MacBook Pro running OS X Lion 10.7.4.  I receive the "installer disc could not be found" error in my Boot Camp Assistant (ver. 4.0.3) after I have selected the "Download the latest Windows support software from Apple"

  • RAS Error  - The table could not be found. 11-30

    Hi,   Bo version : XI2 SP2   BO SDK : RAS   I am getting following error while setting table location for the report going against Sybase (ODBC CR driver 5.1 wired protocol) database report. com.crystaldecisions.sdk.occa.report.lib.ReportSDKServerExc

  • Broadcasting Workbook Error | An active RFC server could not be found 10-11

    Hi All, I am facing an issue while trying to broadcast(distribute) a workbook. The broadcasting of a query from the query designer works fine. But when I try to distribute a workbook, it throws up the following error. We have used the SMTP method(<i>

  • Requested extension com.adobe.ane.productStore could not be found 11-30

    I have a FLEX Mobile project.  I have tried several FLEX and AIR SDK.  I am currently using FLEX 4.6.0 and AIRSDK 15.0 that I downloaded from Adobe.  I have added "Product Store.ane" to my build path.  The ane file was downloaded from Adobe as p

  • CR4E SQLServerDriver could not be found 11-30

    I am trying to resolve this issue for 2 days now. I red all the forums but can not find an answer. I have connection to the SQL Server 2000 and I am using the  Microsoft JDBC driver. Do I have to setup the CRConfig.xml? If so how? Here is the error I