Change pointers not being generated in case of Z fields (extension IDOC)

10-11  Source: Network gathering  Views:0 

Advertisement
Hello,
My requirement is of generating change pointers when fields from customer master change ( z fields).
Actually this is working for standard fields, but not for z fields .
I have created a Z segment and added fields 'ADRC-STR_SUPPL3' & 'ADR3-FAX_NUMBER'  and have written appropriate code for populating them in 'ZXVSVU01' of exit 'EXIT_SAPLVV01_001' .
However, when I try to run change pointers transaction BD21, it says 0 idocs and 0 communication params generated.I have added those fields properly in BD52 (object class - ADDRESSE).
If you change standard fields along with Z fields, it works, but if you change only the Z fields , it doesn't trigger a change pointer.
Is there something extra that we need to do in case of object class 'ADRESSE' ?
Please help.
Thanks,
Rachna.
Were you able to resolve the issue?
If yes, could you please share what was done to resolve it.
Your help will be greatly appreciated.
Related articles
  • Change pointers not being generated in case of Z fields (extension IDOC) 10-11

    Hello, My requirement is of generating change pointers when fields from customer master change ( z fields). Actually this is working for standard fields, but not for z fields . I have created a Z segment and added fields 'ADRC-STR_SUPPL3' & 'ADR3-FAX

  • Change Pointers not being created for HR-PA Custom Infotype 10-11

    Problem Description: We have a custom Infotype in SAP to store the data for contingent employee - Infotype 9001. Change pointers is turned on. We are running the program RBDMIDOC to send changes to Oracle IDM using message HRMD_A. The change detected

  • SWF File not being generated by compiler 10-11

    I am using Flash Builder 4.5. One of the modules that compiles without error is still not being bound into the runtime image (in this case debug). There are no compiler errors (auto build is switched ON) but a swf file is not being generated. I have

  • TA1 Acknowledgement not being generated. 10-11

    Hi All, I have a requirement for the Inbound 820 to generate 999 and TA1 Acknowledgement. 999 is fine but TA1 is not being generated. I tried changing the ISA14 element to '1' from '0'(by referring http://docs.oracle.com/cd/E28280_01/user.1111/e10229

  • BPM alert not being generated 10-11

    Hi guys, I'm having quite a little trouble in doing one thing which has been done for several times but which is giving  me a hard time... I've created a bpm process which in an error condition will trigger a simple alert. I've tested the process and

  • I've been editing images with ease for a long time but now the changes are not being saved. 10-11

    I've been editing images with ease for a long time but now the changes are not being saved. Also, it is not liking me adding a large ammount of images in one go?Remember: we cannot see your machine. There are 9 different versions of iPhoto and they r

  • HT4075 I tried the steps mentioned above but the changes are not being saved. 10-11

    I am not able to edit or merge PDF files. I followed the steps mentioned in the Mac support community but the changes are not being saved. Any solution to this?The link you posted gives be a 404 not found message.  The reason you're getting the repea

  • Spool file not being generated in production server 10-11

    Hello Our end users are using automatic payment program F110 to print multiple cheques. The settings in SPAD are identical in Quality and Production Server,but some how spool file is not being generated in production. Test printing is fine in Quality

  • Notifications are not being generated for any emails that have rules applied to them. 10-11

    Notifications are not being generated for any emails that have rules applied to them. Any clues how to fix this?In System Center 2012 Operations Manager, the alert notification will be sent when the alert first meets all criteria, regardless of resol

  • Reports not being Generated 10-11

    I use Crystal Reports with another program that supposed to generate 2 reports with a click of a button, but it is not working. The reports are not being generated. I installed Crystal Reports on my system twice and there doesn't seem to be a problem

  • ADDM report not being generated 10-11

    I noticed that addm reports are not being generated from last 2 days. So I did the following: SQL> exec dbms_workload_repository.create_snapshot; BEGIN dbms_workload_repository.create_snapshot; END; ERROR at line 1: ORA-13516: AWR Operation failed: o

  • Emails not being generated using UDF 10-11

    Hi, We had setup a functionality to send email via UDF using the following blog. Mail without email adapter? Part - I - Process Integration - SCN Wiki This worked fine for some time. However, it does not generate emails anymore. There were no changes

  • Check Number not being generated 10-11

    We do not have SAP Check printing functionality activated right now. So the checks will be handwritten. When i created the Payment Method for check, I assigned RFFOEDI1 in the payment medium program. I also created the check lot for that House bank a

  • @page imports not being generated wlas6 sp2 10-11

    Having problem with user imports not being inlcuded in the jsp java           source           which causes compilation errors. Have created a support case as well.           This is WLAS6.0 sp2. NOTE: This is not a problem with SP1...           getN

  • Document Category not being generated Automatically for AR transaction type 10-11

    Hi, we have defined some transaction type in AR. But the corresponding document category is not being automatically generated Kindly helpThis doesn't look feasible, the only issue I ever encountered with this was the document category not being updat

  • Filter not being generated into where clause 10-11

    Hi, I have a simple mapping that has a source table, a filter, and a target table that is set to DELETE. The source table has many rows, but the filter would narrow down these rows by a lot. When I generate the code, the cursor that gets created SELE

  • Infoset not being generated - SQ02 10-11

    Hello Experts, I have made simple code modification to an infoset created with SQ02, but the changes are not getting applied. This infoset is used in a Z Query, which is assigned to a transaction code. So I have, infoset zinfo query zmmquery Transact

  • Domain constraint not being generated 10-11

    Hello, I have a case where a logical model was reverse engineered from a database, along with the constraints. Now domains have been created to represent those constraints and the columns on the entities have been updated to reflect these domains, an

  • Spool Request Not being Generated. 10-11

    HI, when ever a PO is delivered as O/P spool request is not generated. if we choose LP01 as printer Spool is being generated. if client printer or LOCAL printer is selected spool is not generated. is there any settings to be done for generating the S

  • Process order change pointers - not getting logged 10-11

    Hi, I have defined change pointers for Process order for one custom message type in BD52 (and BD50 as well.). I have included AFKO, AFPO and AUFK tables (e.g. fields like KEY, GAMNG). But no change pointers are getting logged when ever I create or ch